Tag din egen underholdning med på byudflugt

En af mange misforståelser omkring storbyer er ofte, at storbyerne kun handler om fart over livet, og derfor ikke efterlader særlig meget plads eller tid til at slappe af i naturen. For folk der ikke selv bor inde i storbyerne, er dette måske en forståelig antagelse, men dem der bor i storbyerne, de ved helt sikkert bedre.

Der er flere steder i alle de danske storbyer, hvor man kan finde lidt fred fra det hektiske liv, man ellers ser meget til. Og flere af disse steder er ekstremt populære, specielt når vejret er godt.

Rundt om i diverse af storbyernes parker og pladser er der masser af liv og aktivitet, hvor folk bare nyder naturen og hinandens selskab.

Kombiner din hygge med sjov og leg

Specielt i parkerne er der liv og glade dage. En af de aktiviteter, der er blevet rigtig store, og som er en super god ide, er kongespil.

Fordelen ved dette spil er, at det er nemt at transportere med rundt, det er rigtigt sjovt, og man kan være så mange til at spille, som man vil, uanset alder. Det kræver lidt plads, hvilket der generelt er masser af i storbyernes parker.

2 steder man kan spille kongespil i hver af landets 3 største byer

Lyder en by udflugt med sjov og leg som noget for dig og dine venner eller veninder, men I ikke lige ved, hvor I skal starte henne, så kommer der her 2 perfekte steder at spille kongespil i hver af landets tre største byer: København, Aarhus og Odense.

I København kan man med fordel vælge enten Frederiksberg Have eller Kongens Have som ideelle steder at spille kongespil. Der er rigtig god plads og ofte masser af liv, som er med til at skabe en rigtig god stemning.

Er man i Aarhus eller omegn, så er Marselisborg Mindepark eller Rådhusparken to af de bedste steder, selvom der også er et hav af andre parker, hvor man kan tage sit kongespil med og få sig et sjovt spil.

I Odense er der også et kæmpe udvalg af steder, der er superhyggelige, til at spille kongespil og hygge sig, men Kongens Have lige ved Odense Banegård er et godt valg, og ligeledes kan Eventyrhaven være et fint valg til et sted, hvor man slår sig ned som en gruppe og har det sjovt sammen over lidt kongespil.